Programma

Connecting Profs: Leiderschapsprogramma professionals

Praktische informatie

 • Dagen
  2
 • Datum
  31 mei 2024
 • Locatie
  Eindhoven
 • Aantal plekken
  10
 • Kosten
  € 275,-
Inschrijven

Wil jij als professional meer impact maken op de toekomst van kinderen en jongeren? Wil jij meebouwen aan een gezonde collectieve leeromgeving waarin het kind, de klas of de groep het beste uit zichzelf kan halen en waarin verbinding centraal staat?

Bij Connecting Souls nodigen we gepassioneerde professionals uit om samen met ons te bouwen aan een gezonde collectieve leeromgeving, waarin het potentieel van elk kind, jongere, klas en groep tot bloei kan komen, en waar verbinding het hart van alles vormt.

Wij begrijpen als geen ander de cruciale rol die jij en jouw organisatie spelen in het leven van de jonge generaties. Ons unieke programma, Connecting Profs, is ontworpen om jou te ondersteunen bij het creëren van een omgeving waarin kinderen en jongeren zichzelf kunnen zijn, veerkrachtig en emotioneel kunnen groeien, gedreven door een diepe verbinding, waarin je zelf eerst voorgaat.

De Vooroudercirkel is een systemisch transformerend 7-stappenmodel dat rust op een stevige basis van praktische interventies en wetenschappelijke inzichten. Van het herkennen tot het doorbreken van belemmerende patronen, wij bieden jou als professional de sleutels tot het creëren van een krachtig innerlijk verhaal dat begrip en verbinding binnen het gezin, het klaslokaal, de praktijkruimte of de opvang versterkt. Hierdoor worden kinderen en ouders écht gezien, wat niet alleen hun emotionele ontwikkeling bevordert, maar ook hun veerkracht en weerbaarheid vergroot.

De 7 systemische stappen van de Vooroudercirkel omvatten:

Levensloop en identiteitsontwikkeling (jouw plek)

Triggers en reacties

Emotionele ontwikkeling en veerkracht

Inzicht overlevingsstrategieën en vermijdingsgedrag

Ontwikkelen van persoonlijk leiderschap

Versterken van narratieve ontwikkeling

Doorbreken van herhalende patronen

Connecting Buddies vormt een integraal onderdeel van ons programma, waarbij professionals die onze training hebben gevolgd, de kans krijgen om ouders nog meer te ondersteunen binnen het 'Connecting Parents'-initiatief. Maar daar blijft het niet bij. Deze professionals hebben tevens de mogelijkheid om binnen hun eigen organisatie actief bij te dragen aan het vergroten van de impact op preventie.

Door middel van aanvullende online sessies kunnen professionals uit het hele land niet alleen met elkaar meekijken, maar ook van elkaar leren en elkaar ondersteunen. Dit zorgt voor een waardevol netwerk van kennisdeling en samenwerking, waardoor we gezamenlijk streven naar effectievere ondersteuning en preventie binnen onze gemeenschappen.

Inschrijfformulier

Bedankt!

Uw bericht is verzonden.

Duik in ons krachtige programma, waarbij je wordt ondergedompeld in een unieke ervaring:

 • Twee intense live sessies, verspreid over twee dagen, bieden jou de mogelijkheid om diepgaand te leren en te groeien in een interactieve omgeving.

 • Geniet van heerlijke (vegetarische) lunches.

 • Een online sessies waardoor je een sterke band opbouwt en elkaar inspireert.

 • Ontmoet tijdens de live - en online sessies andere changemakers en deel ervaringen en inzichten tijdens onze contactmomenten.

Datum: Vrijdag 31 mei en vrijdag 21 juni van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Kosten: € 275,00 exclusief btw. (Dit is eenmalig i.v.m. de start van ons nieuwe programma)

Locatie: Punt C, Daalakkersweg 10-16, Hal 10, 5641 JA Eindhoven.

Je kunt op het terrein gratis je auto parkeren.

Niet precies wat je zocht?

Voor ouders
16.5.2024 - Eindhoven
Connecting Parents: Leiderschapsprogramma ouders
Lees meer
Voor professionals
31.5.2024 - Eindhoven
Connecting Profs: Leiderschapsprogramma professionals
Lees meer