Meewerken

Werk mee aan onze missie

We kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat we onze belangrijke missie alleen samen kunnen volbrengen. Daar hebben we op alle vlakken, verschillende mensen voor nodig. Ben je klaar om jouw licht te laten schijnen?

Als professional, trainer worden bij Connecting Souls
om de missie nóg verder te brengen

Als professional in de zorg, het onderwijs of hulpverlening, kom je direct in aanraking met de ernstige gevolgen van mentale problematiek bij kinderen en jongeren. Connecting Souls is ervan overtuigd dat het inzetten op preventie en het direct aanpakken bij de bron, de innerlijke kracht van jongeren toeneemt en de vraag naar geestelijke gezondheidszorg afneemt. Het is van groot belang om een positieve impact te maken op kinderen en hen te leren wat te doen bij mentale problemen.

Het is aan ons om veiligheid en een stabiele basis te bieden. Te laten zien dat het heel normaal is om hulp in te schakelen en te werken aan je eigen verhaal. Voor professionals die aansluiten bij Connecting Buddies is er de mogelijkheid om trainer te worden of onderdeel te worden van de programma’s die incompany aan scholen wordt aangeboden.

Draag bij aan een veerkrachtige generatie

We hebben elkaar nodig om het verschil te kunnen maken, zodat de kennis en impact niet binnen ons eigen gezin blijft. Werk mee aan onze missie en geef kinderen nu een stem voor de toekomst.

  • Onderdeel zijn van een oplossing

  • Bijdragen aan maatschappelijk verschil

  • Impact maken op de volgende generatie

Bedankt!

Uw bericht is verzonden.

Meld je aan

Wil je meer leren over onze methode?
Laat je inspireren door een lezing.
Direct aan de slag?
Start met ons programma.