Over ons

Ontmoet ons team

Stuk voor stuk gepassioneerd met een vurig verlangen een positieve impact te maken. Het team van Connecting Souls bestaat uit missie gedreven mensen met ervaring. Ambitieus, strijdlustig en zorgzaam. Klaar om in iedereen het vuurtje aan te wakkeren. Samen voor een veerkrachtige generatie.

Over Stephanie

Stephanie Goossens loodste in diverse intensieve rollen meer dan tweeduizend gezinnen, jongeren en ouders door de kwetsbaarste periodes van hun leven: binnen jeugdzorg, de kinder- en jeugdpsychiatrie en als zelfstandig praktijkhouder. De urgentie is torenhoog, maar het moet anders. Zij weet als geen ander dat ingrijpende ervaringen de start kunnen zijn van een nieuwe beweging. Met Connecting Souls zet Stephanie vol in op preventie en het bundelen van krachten om samen te bouwen aan een veerkrachtige generatie. Ze brengt haar kennis en praktijkgerichte aanpak rechtstreeks naar organisaties, ouders en professionals toe, zodat kan worden voorkomen dat nog meer kinderen en jongeren het huidige systeem moeten bevechten. In haar boek, tijdens haar werk en op het podium laat ze zien hoe je die levenskunst voorleeft en doorgeeft.

Onze Connecting Buddies

Naast ons team, bouwen we aan een community van gelijkgestemde mensen. De overeenkomst die we hebben is de gedrevenheid om te bouwen aan onze missie. De Connecting Buddies doen dat door hun veerkracht te laten zien aan anderen, te helpen waar ze nodig zijn en zelf hulp te vragen als zij ergens tegenaan lopen. Een open cultuur waar jouw verhaal ertoe doet en je in verbinding kunt bouwen aan de positieve afloop van het verhaal van een ander.

Wil je meer leren over onze methode?
Laat je inspireren door een lezing.
Direct aan de slag?
Start met ons programma.