Onze missie

Waarom we doen wat we doen

Ieder kind en ieder mens heeft recht op een leven vol vreugde en de veerkracht om met uitdagende momenten om te gaan. De innerlijke belevingswereld van een kind is niet altijd zichtbaar, en de schade, patronen en overtuigingen die daarbinnen verankerd zijn, nog minder. Het komt te vaak voor dat de basis die kinderen meekrijgen niet geschikt is om op een gezonde manier veerkracht op te bouwen. Onbedoeld, maar met alle gevolgen van dien. Connecting Souls leert ouders, professionals en organisaties om samen, ondanks de uitdagingen in het leven, een veerkrachtige basis voor het kind te creëren. Want die basis begint bij jou.

Onze missie en visie

Dat zoveel jonge kinderen en jongeren hun levenslust en gevoel van eigenwaarde verliezen, gaat ons aan het hart. Velen wachten op preventieve hulp die veel leed had kunnen voorkomen. Het belang van preventie in opvoedondersteuning en mentale gezondheid op school wordt steeds duidelijker. Connecting Souls wacht niet tot het misgaat en pleit voor vroegtijdige, doeltreffende hulp om langdurige disbalans bij gezinnen, kinderen en jongeren te voorkomen. Samen, met verenigde krachten, willen we échte impact hebben op de toekomst van jonge generaties. We tonen volwassenen en organisaties hoe ze het voortouw kunnen nemen en creëren een inspirerende leeromgeving waar ervaringen positief bijdragen aan onze missie: Elk kind een veerkrachtige stem voor de toekomst geven, door zelf het goede voorbeeld te geven.

Wil je meer leren over onze methode?
Laat je inspireren door een lezing.
Direct aan de slag?
Start met ons programma.

Patronen doorbreken in 7 stappen

"Ontdek de kracht van de Vooroudercirkel - een transformerend 7-stappenmodel gebaseerd op een solide basis van praktische interventies en wetenschappelijke inzichten. Het biedt ouders en professionals concrete handvatten om diepgewortelde patronen te doorbreken en een krachtig innerlijk verhaal te creëren. Leer generatiepatronen herkennen en doorbreken, en bouw begrip en verbinding binnen je gezin of klas op. Onze programma's stimuleren zelfonderzoek, bevorderen persoonlijke ontwikkeling en hebben een positieve invloed op kinderen. Begeleid door ons 7-stappenmodel, vind richting in je ouderrol en geef je kinderen de tools om met vertrouwen hun eigen weg te vinden."

Verhalen voor het leven

Wat een fantastische lezing die ouders maar ook professionals met elkaar verbindt. Ook had ik het boek in een adem uit. Wat herkenbaar, respectvol en duidelijk geschreven. Vakliteratuur in verhalende vorm. Ik ben echt onder de indruk van dit werk.

Ellen Leerkracht basisonderwijs

Van kaft tot kaft gelezen. Nog net niet in een ruk. Regelmatig de tranen in mijn ogen. Het is zo mooi en invoelbaar geschreven. Wat een prachtig werk. Dit boek ga ik zeker aanbevelen aan ouders op mijn spreekuur.

Tessa Kinderarts en moeder

Mega steun dit boek. Niet te geloven, na 45 pagina's lezen direct succes tijdens een driftbui van mijn dochter. Door de aanpak toe te passen, die wordt beschreven in dit boek, is de situatie niet uitgemond in een ruzie. Iedere ouder moet dit lezen.

Eva Moeder en tandarts

Wat een prachtig geschreven boek die van grote betekenis kan zijn binnen het onderwijs. Het roept zowel de professional in het onderwijs, jeugdzorg en de ouder op om preventief te werken aan de mentale gezondheid van kinderen.

Mieke Intern begeleider en onderwijsadviseur

Dit boek is een verademing voor ouders met een rugzak. Het helpt me om meer vertrouwen te krijgen in het ouderschap. De wereld heeft meer mensen nodig zoals de auteur van dit prachtig geschreven boek.

Laura Moeder van 2

Wat een toplezing! Mega inspirerend. Deze vrouw kan met haar verhaal en missie zalen in beweging brengen.

Henriette D Werkzaam bij justitie en moeder

Dit boek geeft zoveel inzicht en invloed in je eigen ontwikkeling en je rol als ouder. Ik gun elk kind dat zijn of haar ouder dit boek leest en daarmee je kind de beste kans geeft in het groot worden en mag zijn wie het is.

Marleen Moeder en jurist

Ik was op zoek naar hoe ik mijn dochter en mijzelf kon helpen om om te gaan met mentale struggels in het leven. Een oefening wat in het boek beschreven staat, met mijn dochter gedaan. Dit boek is voor mij als moeder en hulpverlener zo waardevol!

Anouk Jeugdhulpverlener en moeder

Dit boek is een en al herkenning. Het boek kwam zo binnen dat ik het af en toe moest wegleggen. Je voelt je niet meer alleen met je worstelingen. Het boek met veel plezier, af en toe een traan en hartepijn gelezen. Prachtig.

Veerle Janssen

Ontzettend goed boek voor elke ouder. Het laat een andere manier zien van kijken naar het gedrag van je kind. Het voelt meteen lichter en laat zien waar jij invloed op hebt om je kind maar ook jezelf te kunnen helpen. Heel inspirerend.

Daan Moeder en HR Manager

Alles wat zij geeft en deelt komt omdat zij zelf zo diep door het leven is geraakt. Ik heb een diepe bewondering en respect voor haar hoe zij met haar wonden uit het verleden nu het licht in anderen kan aansteken.

Carly Business consultant en moeder van 3 kinderen

Bij Stephanie was er geen sprake van ‘eilandjeswerk'. Zij kreeg het voor elkaar om een ijzersterk professioneel netwerk rondom het kind en het gezin te vormen en ieder aan te spreken op de kracht van het nemen van hun verantwoordelijkheid.

Sandra Gedragswetenschapper jeugd en gezin

Als we aan Stephanie denken, denken we aan doorbraken. Haar lef en moed om moeilijke vraagstukken niet uit de weg te gaan heeft ervoor gezorgd dat veel kinderen en jongeren nu een veerkrachtige toekomst tegemoet gaan.

Manon Gezinsmanager sociaal domein

Dit is een hele moedige en dappere vrouw die niet alleen het allerbeste uit zichzelf heeft weten te halen maar ook de bevlogenheid kent om aan een ander te laten zien wat je met al je potentie kunt doen.

Dhr. vd Dungen Vader en manager in de zorg

Wat een fantastische lezing. Je krijgt in minder dan twee uur tijd zoveel inzichten waar je vol enthousiasme mee aan de slag kunt gaan. Ook zie je aan de volle zaal dat je niet alleen bent en dat werkt heel erg geruststellend.

Kim Kinderverpleegkundige en (bonus)moeder

Een vrouw met een missie die niet stopt tot ze het voor elkaar heeft. Haar energie om een mooiere wereld voor kinderen en jongeren te maken werkt aanstekelijk en daardoor heeft zij het talent om veel jongeren en leerkrachten in beweging te brengen.

Esther Schoolmaatschappelijk werk

Een vrouw met veel doorzettingsvermogen. Ziet en neemt de kansen die ze krijgt. Daarnaast beschikt ze over een positieve instelling om ook moeilijke casussen tot een goed eind te brengen. Zij is niet bang om moeilijke beslissingen te nemen.

Frans Oud manager Veilig Thuis

Stephanie hielp me met mijn agressieproblemen na het verlies van mijn moeder. Zij lult niet maar pakt tenminste aan zonder het vertrouwen in je te verliezen.

Max 18 jaar
Wanneer het ene ervaringsverhaal bijdraagt aan het andere
Ontdek alles over ons
Connecting Buddies netwerk
Wil je meer leren over onze methode?
Laat je inspireren door een lezing.
Direct aan de slag?
Start met ons programma.