Programma

Connecting Parents: Leiderschapsprogramma ouders

Praktische informatie

 • Dagen
  2
 • Datum
  16 mei 2024
 • Locatie
  Eindhoven
 • Aantal plekken
  8
 • Kosten
  € 275,-
Inschrijven

Ben je als ouder soms overweldigd door opvoedingsuitdagingen, worstel je met zelfzorg, of merk je dat oude generatiepatronen je belemmeren? Bij Connecting Souls begrijpen we dat ouders de sleutel zijn tot het welzijn van hun kinderen. Daarom introduceren we ons revolutionaire 6-wekelijkse programma leiderschapsprogramma voor ouders: Connecting Parents. Dit programma is ontworpen om jou te ondersteunen bij het het creëren van een veerkrachtig gezin.

De Vooroudercirkel is een systemisch transformerend 7-stappenmodel gebaseerd op een solide basis van praktische interventies en wetenschappelijke inzichten. Tijdens het programma Connecting Parents krijg je concrete handvatten om de diepgewortelde patronen en bagage die al generaties lang worden doorgegeven, te herkennen en te doorbreken. Hierdoor kun je werken aan het creëren van een krachtig innerlijk verhaal dat begrip en verbinding binnen het gezin versterkt, waardoor je kinderen hun eigen weg kunnen vinden met vertrouwen en moed.

De 7 systemische stappen van de Vooroudercirkel omvatten:

 1. Levensloop en identiteitsontwikkeling (jouw plek)

 2. Triggers en reacties

 3. Emotionele ontwikkeling en veerkracht

 4. Inzicht overlevingsstrategieën en vermijdingsgedrag

 5. Ontwikkelen van persoonlijk leiderschap

 6. Versterken van narratieve ontwikkeling

 7. Doorbreken van herhalende patronen

Dit programma biedt je diepgaand inzicht en praktische handvatten om je kinderen op een trauma-sensitieve manier op te voeden, emotionele veerkracht te versterken en gedrag vanuit een systemische benadering te benaderen. Het resultaat? Een gezin dat samen groeit, lasten deelt en individuele groei bevordert.

 En daar stopt het niet. Bij Connecting Souls geloven we in de kracht van samenwerking. Daarom introduceren we Connecting Buddies - een uniek onderdeel van ons programma waarbij ouders en professionals elkaar ondersteunen, aanmoedigen en een luisterend oor bieden. Samen werken we aan het gezinskompas, een krachtig instrument dat groeidoelstellingen en richtlijnen biedt om je gezin nog veerkrachtiger te maken. Dit helpt je niet alleen nu maar ook om in de toekomst vanuit vertrouwen voor te leven en hiermee impact te maken op de volgende generaties.

Inschrijfformulier

Bedankt!

Uw bericht is verzonden.

Duik in ons krachtige 6-wekelijkse programma, waarbij je wordt ondergedompeld in een unieke ervaring:

 • Twee intense live sessies, verspreid over twee dagen, bieden jou de mogelijkheid om diepgaand te leren en te groeien in een interactieve omgeving.

 • Geniet van heerlijke (vegetarische) lunches.

 • Twee online sessies zorgen voor voortdurende ondersteuning en verdieping van de geleerde concepten.

 • Ontmoet wekelijks andere changemakers en deel ervaringen en inzichten tijdens onze contactmomenten, waardoor je een sterke band opbouwt en elkaar inspireert.

 • Werk samen met ons aan het gezinskompas, een krachtig instrument dat groeidoelstellingen en richtlijnen biedt om je gezin te leiden naar veerkracht en harmonie.

Klaar om te transformeren? Doe mee en ontdek de kracht van verandering met ons programma.

Datum: Donderdag 16 mei en donderdag 13 juni van 10.00 uur tot 16.30 uur. De online sessies worden gezamenlijk gepland.

Kosten: € 275,00 exclusief BTW (Dit is eenmalig i.v.m. de start van ons nieuwe programma)

Locatie: Punt C, Daalakkersweg 10-16, Hal 10, 5641 JA Eindhoven.

Je kunt op het terrein gratis je auto parkeren.

Niet precies wat je zocht?

Voor ouders
16.5.2024 - Eindhoven
Connecting Parents: Leiderschapsprogramma ouders
Lees meer
Voor professionals
31.5.2024 - Eindhoven
Connecting Profs: Leiderschapsprogramma professionals
Lees meer